The Wild Bunch, Marloth park, Zuid Afrika

Living in the bush

Kruger National Park


Het Krugerpark is 380 km lang, 60 km breed en heeft een totale oppervlakte van ongeveer 20.000 km 2. Het park bevat 25 kampen, waarvan 12 grote kampen zoals Skukuza, Lower Sabie en Satara. Alle kampen zijn omheind. Alleen in deze kampen, en op aangewezen plaatsen zoals picknickplaatsen als Tshokwane, is het toegestaan voor bezoekers om uit de auto te stappen.

Naast de grootte is dit park ook bekend om de grote variatie aan diersoorten. Hiervan zijn de zogenaamde 'Big Five' het meest bekend: de leeuw, de buffel, het luipaard, de neushoorn en de olifant. Van deze laatste leeft in het Krugerpark de grootste populatie ter wereld. 

Naast deze vijf dieren zijn er ook nog vele andere, zoals o.a. de giraffe, het nijlpaard, de koedoe, de impala, de wilde hond, de zebra, de Cheetha, de hyena, de krokodillen, de bavianen en diverse vogelsoorten.


Vanuit The Wild Bunch kunt u makkelijk het beroemde Kruger National Park bezoeken. Binnen 20 minuten bent u van The Wild Bunch bij de gate Crocodile bridge. Geniet van de gemakken van een luxe betaalbaar huis en maak gebruik van de beste momenten om Kruger Park te bezochten.

 Tip: ga s'morgens bij opening of later op de middag naar het Kruger National Park. Dit zijn over het algemeen de beste momenten om het park te bezoeken omdat de roofdieren dan het meest actief zijn.

Vergeet u niet een wild card aan te vragen. Deze kunt u ook kopen bij de Gate.


 

Kruger National Park