The Wild Bunch, Marloth park, Zuid Afrika

Living in the bush

Op Safari.....

Hoewel het prachtig en uniek is dat de dieren u komen bezoeken in uw eigen tuin is het absoluut een must om Kruger Park te bezoeken! Er zijn verschillende mogelijkheden:


  1. Zelf rijden in Kruger National Park. Het is absoluut uniek en bijzonder. U koopt in Kruger Park bij het kamp een routemap en stippelt uw eigen route uit. U spot zelf uw dieren. Het mooie van onze locatie is dat u het Kruger Park kunt bezoeken op de beste momenten van de dag, namelijk 's morgens vroeg of eind van de dag. 
  2. Een volledige georganiseerde trip met een ervaren (prive) gids is altijd fijn. Zo krijgt u veel informatie over de dieren, u hoeft niet zelf te rijden. U kunt de bush vanuit een hoge comfortable open safariauto beleven. De gids heeft voorrang bij Entree Kruger Park. U wordt door onze ervaren gids opgehaald en teruggebracht naar The Wild Bunch. 
  3. Een nacht/avond rit is alleen mogelijk via de rangers van Kruger national Park. gedurende de avond/nacht is het niet toegestaan het Kruger Park te betreden behalve door de gidsen van het Kruger nation Park. Deze ritten duren circa 3 uur

 

Bovenstaande opties zijn globaal de mogelijkheden. Heeft u vragen hierover
stelt u ze gerust via ons contactformulier