The Wild Bunch, Marloth park, Zuid Afrika

Living in the bush

Het huis 

Zodra u binnenstapt wordt u overvallen door de grote ruimte gecreerd door het hoge rieten dak en de grote open keuken. Aan beide kanten heeft het huis twee zeer ruime vides met een brede overloop. In het midden van de overloop komt u via de schuifpui op het bovendek van het huis. Hier heeft u ook een schitterend uitzicht op het bushland, en de dieren.

                                                                                 

Het gehele huis, woonkamer, keuken, slaapkamers en  badkamers zijn volledig ingericht in Afrikaanse style.

Woonkamer en keuken

De woonkamer is voorzien van salontafel, twee banken en een complete comfortabele open keuken. De keuken is voorzien van een elekrische kookplaat, oven en magnetron. Er is geen afwasmachine of wasmachine. Er is in Marlothpark  de mogelijkheid om kleding te laten wassen door  laundryshop. Deze is gevestigd in het kleine Marlothi shopping centre.

Slaapkamers en badkamers

Het  huis heeft twee slaapkamers op de beneden verdieping  en twee badkamers. Op de eerste verdieping bevinden zich  2 ruime slaap/ vides voorzien van 1 x 1 2 persoonbed en eenpersoonsbed . Het huis is te huur voor 6 personen maar er kan ook voor extra personen bijgeboekt worden. De slaapkamers zijn voorzien van airco. De vides hebben beide een ventilator.

Buiten

The Wild Bunch heeft werkelijk  een fantastische ruime buitenplek. Op dit terras bevindt zich een grote vuurplaats, splashpool en nog een extra bbq-oven.  Dit alles bevindt zich op het betegelde terras zodat u 's avonds niet over grind of zand hoeft te lopen. Even snel het vlees draaien en hop weer terug het water in....