The Wild Bunch, Marloth park, Zuid Afrika

Living in the bush

Algemene voorwaarden “The Wild Bunch”

 

Algemeen

The Wild Bunch is een vakantiewoning gelegen in Marloth Park in de provincie Mpumalanga. Marloth Park is een wildreservaat zuidelijk grenzend aan het Kruger National Park. Informatie over het vakantiehuis en de geldende huurprijzen staan vermeld op deze website www.thewildbunch.nl

 

Aansprakelijkheid

De huurder dient The Wild Bunch en het perceel op een goede en nette wijze te bewonen. De huurder is aansprakelijk voor alle schade of vermissing aan het vakantiehuis, perceel, inventaris en/of meubilair, die tijdens de huurperiode zijn ontstaan door hem of zijn medehuurder(s). De huurder dient zelf zorg te dragen voor een passende aansprakelijkheidsverzekering. 

The Wild Bunch wijst elke verantwoordelijkheid af voor verlies, diefstal of beschadiging van bagage, persoonlijke eigendommen, voertuig of  letsel, als mede voor kosten, voortvloeiende uit het niet op tijd bereiken van het vakantiehuis tengevolge van vertraging. Onderbreking van water en elektriciteit.

Ongemakken veroorzaakt door het werk van derden zoals gemeente, provincie en overheidsinstellingen. Hieronder valt ook overlast t.g.v. bouw en/of verbouwactiviteiten danwel van huurders in de nabijheid van The Wild Bunch.

Het wordt aanbevolen om naast de eigen WA-verzekering een aparte reisverzekering te sluiten. Op de reserveringen en huurovereenkomsten is het Nederlands recht van toepassing.

 

Beschikbaarheid The wild Bunch

De Wild Bunch is het gehele jaar beschikbaar voor verhuur met een minimale verhuurperiode van 3 dagen. Wij kennen geen wisseldagen dus u bent elke dag van de week welkom. Zie beschikbaarheid op onze website.

Aangezien wij ons realiseren dat reizen binnen en naar ZA soms de nodige vertragingen kunnen opleveren zijn wij flexibel in de aankomsttijden mits in overleg.

Aankomst       : Tussen 14 en 17.00 uur

Vertrek            : Voor 09.00 uur

Onze verzorgers Don & Trish  heten u welkom tussen 14.00 uur en 17.00 uur. Graag even contact opnemen indien u vertraging heeft opgelopen.

Na 21.00 uur is het niet meer mogelijk The Wild Bunch in te trekken ( mits er overleg is geweest, sleutels dienen dan elders afgehaald te worden).


 

Reserveren en prijs

Om de Wild Bunch te reserveren dient er een voorschot betaald te worden van 50% van de totale huurprijs. Het voorschot dient binnen 10 dagen na ontvangst van de reservering te zijn voldaan. Wij zullen uw reservering vastleggen op onze kalender en u ontvangt van ons een e-mail met de voorlopige boekingsbevestiging.

Het resterende bedrag dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode betaalt te zijn. U ontvangt dan nogmaals een email van de definitieve boeking.. Onze prijzen zijn in euro’s en All Inn (zie All Inn) 


Annulering

Mocht u onverhoopt afzien van een verblijf in The Wild Bunch om wat voor reden dan ook zijn wij helaas genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen. Annuleringen dienen per e-mail te worden doorgegeven.

- Bij annulering tot 4 weken voor aankomst             25 % van de huursom

- Bij annulering tot 2 weken voor aankomst             50 % van de huursom

- Bij annulering tot 1 week voor aankomst               75 % van de huursom

- Bij annulering binnen 1 week voor aankomst      100 % van de huursom

Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Bij annulering voor 4 weken worden geen kosten berekend. Het betaalde bedrag wordt direct teruggestort.

 

All Inn

Onze prijzen zijn All Inn, dus geen boekingskosten, of andere bijkomende kosten die soms apart berekend worden. 

De prijs is inclusief meet and greet, gas/water/licht, linnengoed en handdoeken. 

  

Wij wensen u veel wild, schitterende foto’s, fijne ervaringen,

   leuke herinneringen en een plezierig verblijf toe in 

                       The Wild Bunch !